Nu har jag röstat

Idag röstade jag i kyrkovalet. Jag skulle ha gjort det tidigare, men vallokalens öppettider har inte direkt varit förmånliga för mitt schema nyligen. Men idag blev det alltså av- skönt att ha det gjort.

Efter röstningen for jag till Kristina kyrka i Sala där de hade en sorts hearing inför valet. För Centerpartiet deltog Leif Angmo och Marie-Louise Höglund. De fick frågor om högt och lågt och gjorde mycket bra ifrån sig.

Hur känns det då inför valet?

Lite svårt att säga. Det känns skönt så till vida att jag känner att jag inte kunde gjort mycket mer. Jag har skrivit debattartiklar, skött sociala medier och varit aktiv. Men oroligt förstås för resultatet kan bli hur som helst.

Jag ska inte ge mig på att gissa valresultatet, men jag skulle vilja:

Att Centerpartiet åtminstone håller ställningarna i antalet mandat i hela Sala.

Att valdeltagandet blir minst lika högt som 2017.

Att jag blir invald i kyrkofullmäktige i Kumla, Tärna, Kila.

Att vi i Kumla, Tärna, Kila ökar vår procentuella röstfördelning jämfört med 2017.

Att Centerpartiet tar något till mandat i kyrkomötet.

Att Centerpartiet tar något till mandat i stiftsfullmäktige i Västerås stift.

, ,