Gudstjänst i Kumla kyrka

Idag var det gudstjänst i Kumla kyrka ledd av vår kyrkoherde Per Alkstål. Sextonde söndagen efter trefaldighet bjöd på en fin gudstjänst i ett strålande vackert Kumla. Kanske lite för kallt men hade varit fint med en friluftsgudstjänst idag.

Det är också valdag idag och sista chansen att rösta i kyrkovalet. Jag känner att jag har gjort mitt i valrörelsen och det ska bli väldigt intressant att se valresultatet. Jag skrev lite om det tidigare.

Per hade en mycket god nyhet med anknytning till valdagen, i alla fall för mig. Han berättade att om några veckor så ska pastoratet börja lägga upp en digital helgmålsbön varje vecka. Det är nästan som om de hade läst min profilfråga i valet. Det är en mycket bra början och något jag hoppas vi kan ta vidare senare, om jag blir invald. Kanske jag till och med skulle kunna hjälpa till med produktionen.