Första kyrkorådet

Imorgon kväll träffas nya kyrkorådet för första gången. Givet den smittspridning vi ser i samhället just nu sprider vi ut oss i en stor lokal i församlingshuset i Kumla. Visserligen tycker jag att digitala mötesformer är generellt att föredra i dessa tider, och hela mitt jobb är digitalt sedan snart två år tillbaka. Men, denna gången träffas vi fysiskt och så kan vi diskutera hur vi arbetar framöver. Dessutom kan kanske inte alla i kyrkorådet vara med digitalt, inte på kort varsel i alla fall.

Men det jag egentligen ville fråga er om är vad för medskick ni vill göra till kyrkorådet? Något speciellt vi ska ta upp?

De stora sakerna jag vet ligger på vårt bord framöver är ny församlingsinstruktion och lokalförsörjningsplan, och några andra ärenden. Kom gärna med dina tankar.

, ,