Familjedag i Sala stadspark

Idag arrangerade Centerpartiet i Sala den traditionella familjedagen i Sala stadspark. Det erbjöds fika, grillad korv, fiskdamm, tipspromenad och mycket annat. Det gavs också tillfälle att presentera kandidater i kyrkovalet.

Det har blivit en tradition, familjedagen i stadsparken, och många salabor kommer dit varje år. Idag var vädret nästan perfekt och familjedagen var välbesökt.

Det gavs tillfälle att presentera de kandidater i kyrkovalet som var närvarande. Centerpartiet i Sala ställer upp med kandidater i hela kommunen, alltså i Sala, Norrby och Möklinta pastorat, i Västerfärnebo och Fläckebo församling och i Kumla, Tärna och Kila pastorat. Vi har en bredd av kandidater med erfarenhet, kunskap och engagemang för kyrkan. Jag är stolt att kunna ställa upp i en så fin samling kandidater.

Jag hoppas att du går och röstar i kyrkovalet. Valdagen är 19 september men förtidsröstning börjar 6 september. Rösta gärna på Centerpartiet och kryssa mig.

, ,