Dåligt med uppdateringar – nu ska det bli bättring

Jag har varit alldeles för dålig på att uppdatera. Senaste inlägget är från juli förra året. Men nu lovar jag bättring på det.

Bland annat kommer jag publicera kallelser till och protokoll från kyrkorådets sammanträden. Samt kommentera en del om de ärenden vi tar upp. Vi har nästa sammanträde 25 januari så ett inlägg om det kommer snart.

Det är en dålig ursäkt, men det är tiden som ställer till det, som för så många andra. Men jag vill verkligen vara så öppen jag kan med vad vi gör här på sajten, så att du och andra kan läsa om det. Inte minst kan det fungera som ett bra arkiv i framtiden.

Så jag lovar bättring! Räkna inte med jättemånga inlägg, men fler än det har varit i alla fall.


Publicerat

i

av

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: